AZ ÖTLETTŐL A MEGVALÓSÍTÁSIG MINDENT INTÉZÜNK.

Sőt igazából már az ötletet is kidolgozzuk és olyan megoldásokat javasolunk amiből profitálhatsz. Ha gyenge a Facebook megjelenésed, akkor kidolgozzuk a postokat és a mondandódat, majd elkezdünk folyamatosan kommunikálni. Ha nem teljesítenek jól a hirdetéseid átnézzük a fiókodat és kidobáljuk a pénzt felzabáló felesleges megoldásokat. Ha nem jön a forgalom a weboldaladról megvizsgáljuk hol a bibi és javítjuk a szükséges részeket.

Vagy veszünk egy nagy levegőt és újraépítjük az egészet – mert legtöbbször túl sok sebből vérzik a történet – volt már rá példa.

Partnerek, akik bizalmat szavaztak nekünk

egyéni konzultáció online marketing stratégiáról

Ha arra lennél kíváncsi hogy épül fel nálunk a közös munka...

Nos ezt teljesen egyénre/cégre szabjuk. Ezt a 3 lépést viszont minden projektünk esetén megtesszük.

1. Egy díjmentes stratégiai sessiont tartunk

A díjmentes konzultáció keretében felmérjük, pontosan hol tart a márkád, így még az együttműködés előtt meg tudjuk állapítani pontosan mire lesz szükség a Te következő lépésedhez.

2. Újraálmodjuk a cégedet egy fél napos workshop keretében

Ha szimpatikusak vagyunk egymásnak felajánljuk a workshop lehetőségét ahol feltérképezzük a piacodat és megalkotjuk a rendszereid vázát, ami pénzt termel majd neked.

3. Közösen fejlesztjük a márkádat

A megoldási térképet a workshopon elkészítettük, így el is kezdjük gyakorlatba ültetni a vázolt stratégiát. Végigkísérünk azon az úton, aminek a végén szabad cégvezetőként élheted meg a mindennapjaidat a céged növekedésének nyomása nélkül.