fbpx

Kockázatmentes “Online Vállalkozás Boost” Konzultáció

Ha nem találunk 100.000 Ft-ot az online felületeiden Én fizetek Neked!

Az elmúlt években több, mint 100 céggel dolgoztunk, az ügyfeleinknél 800 millió forint feletti bevételt generáltunk, automata rendszerekkel, így tudom hol vannak azok a hotspotok, amit a cégtulajdonosok elrontanak a marketingben.

A konzultáció során ezeket a kritikus pontokat vizsgáljuk meg együtt és stratégiát készítünk hogy tudod a legtöbbet kihozni az online jelenlétedből.

A konzultáció során a következőket adom át Neked:

 • 360 fokos weboldal + marketing auditot, ahol kiderül hol folyik ki a pénz a vállalkozásodból és hol termelhetsz plusz bevételt
 • 9 jövedelemtermelő marketing csatornát a céged számára (a cégek 70%-a rosszul használja ezeket)
 • “Ügyfélmágnes tipp gyűjteményemet” – Rámutatok melyik marketing csatorna fogja termelni Neked a legtöbb bevételt, a legkevesebb idő és pénz befektetéssel
 • 3 lépéses belsős, szakértői mestertervet – ami alapján tűpontosan látod majd mibe kell invesztálnod a következő időszakban (nincs több feleslegesen elszórt pénz)
 • 21 tippemet mit tehetsz ha eltűnt a marketing kiviteleződ (Az első 7 nélkül bukhatod a teljes projekted)

Marketinges leszel vagy a céged vezeted? A kettő együtt nem fog menni..

analitika vektor grafika

az online felületeid ősrégiek, rájuk férne egy vérfrissítés, csak épp időd nincsen rá

hirdetések

a rád zúduló információk miatt nem tudod mibe is fogj bele - weboldalt készíts, hirdess, vagy facebook postokat gyárts

sales vektor grafika

a sokadik sikertelen kiviteleződet fogyasztod, olyan dolgokat fizettettek ki veled aminek látszólag nincsen haszna

documents

minden egyes elolvasott cikkel mélyebbre kerülsz az online marketing útvesztőjében

strategy

a konkurencia minden lépésével előtted jár, nem tudod hogy előzhetnéd le őket

social media vektor grafika

ha tehetnéd egy percet sem foglalkoznál a marketingeddel, csak azt tudod, hogy szükséges

De még így is valószínű, hogy egy sor olyan megoldásra fizetsz elő, amire egyáltalán nincsen szükséged

webdesign vektor grafika

weboldalra, ami ugyan szép, de vásárlásokat nem hoz

ads vektor grafikaa

olyan hirdetésekre, amik éppen csak kitermelik a saját árukat (vagy inkább ráfizetősek)

new post vektor grafika

postokra és cikkekre, amiket kvázi te is jobban meg tudnál írni

Van aki egy milliót költ a marketingre és van aki ugyanazt az eredményt eléri 400 ezerből.

A különbség ott van, hogy a második személy tudja mire KELL költenie.

A Kockázatmentes "Online Vállalkozás Boost" Konzultáció keretében megmutatom hogy értékesíthetsz többet online

searching

Szakértői szemmel vizsgálom meg a felületeidet, egy 360 fokos audit keretében, rámutatok, hol tudsz plusz pénzt termelni a vállalkozásoddal

e mellett rámutatok a hiányos részekre is, hogy ne költs többet feleslegesen olyan dolgokra, amire nincs szükséged

conversation

Tömör tájékoztatót adok, hogy ne kelljen órákon át a marketing szakzsargont olvasgatnod

érthetően elmagyarázom hogy működik a fő 9 jövedelemtermelő marketing csatorna és elmondom, neked melyikre lesz szükséged.

content

A megbeszélésünkből részekre bontott feladatlistát készítek, hogy ne kelljen egy új szakmát megtanulnod

csak végrehajtanod a megbeszélt lépéssorozatot. Átadom 3 lépéses belsős, szakértői mestertervet - ami alapján tűpontosan látod majd mibe kell invesztálnod a következő időszakban

customer-satisfaction-_1_

Csak olyan megoldásokat javaslok, amire tényleg szüksége van a cégednek

mert nem mindegy, hogy 500.000-et vagy 1.000.000-t költesz a marketingedre. Átadom az "Ügyfélmágnes tipp gyűjteményemet” - Rámutatok melyik marketing csatorna fogja termelni Neked a legtöbb bevételt, a legkevesebb idő és pénz befektetéssel

profits

"Tisztességtelen" versenyelőnyhöz juttatlak, azzal, hogy átadom a piac működő megoldásait

elmondom számodra hogy tudod utolérni a konkurenseket vagy feléjük nőni, a számodra leghatékonyabb eszközök alkalmazásával.

brickwall

Nem csak a hiányosságokról beszélek, segíthetek a kivitelezésükben is

nem csak megvillantom a bokámat, majd pajkos mosollyal tovább szaladok. Több megbízható szolgáltatóval állok kapcsolatban, így a megveszélt stratégiát akár fel is tudjuk neked építeni

800 millió forintnyi forgalom, automata weboldalak segítségével

Sziasztok Barta Bertalan vagyok, automata weboldalakat és értékesítő rendszereket építek

 2018 elején kezdtem el a saját egészséges életmóddal kapcsolatos márkám felépítését. A programnak első körben weboldalt építettem  majd egy komplett marketing rendszert e köré (Youtube videókból és online kurzusokból, mert kocka vagyok :)) ekkor ismertem fel, mennyire jól átlátom a komplex rendszereket és az online teret.
 
A folyamat közben a szenvedélyemmé vált. Számos online marketing képzést végeztem hirdetéskezeléstől kezdve, a webdesignon át a keresőoptimalizálásig mindenbe belekóstoltam, folyamatosan képzem magam üzleti mentorok segítségével, mára pedig már a saját  ügynökségemmel másokat segítek a marketing céljaik elérésében.
 
A automata rendszereim segítségével az ügyfeleimnél összevetve több, mint 800 MFt forgalmat generáltunk, egyéni szolgáltatók esetén pedig 1-2 millió Ft közötti havi bevételt tudtunk megütni, passzív bevétel formájában. Amiben a legjobbak vagyunk: Helikopter nézetből vizsgáljuk meg a céged teljes online működését, ez alapján készítünk stratégiát és végre is hajtjuk.
online marketing ügynökség vezető ügyvezető laptoppal az ölében megbeszélésen

Ezt mondták a korábbi ügyfeleim

Nicolette Stroh
Nicolette Stroh
2023-09-20
Köszönöm, Berti a segítséged. Olyan dolgokra világítottál rá, amikre eddig még nem hívták fel a figyelmemet. Gyorsan átláttad, mi a célom, hol tart jelenleg a vállakozásom és valóban értékes tanácsokkal láttál el a hogyan továbbal kapcsolatba.
Tibor Buk
Tibor Buk
2023-03-08
Az ügyfélkezelés automatizálása volt a cél, időpontfoglalás és információ közlés egyszerűsítése. Az ügyfélkör pontos meghatározása, ügyfelek igényeinek pontosabb ismerete. Ezeket sikeresen teljesítettük. Az automatizálásnak köszönhetően több lett a szabadidőm, az ügyfeleknek is kényelmesebb és egyszerűbb lett a kapcsolatfelvétel. A tökéletes ügyfél pontos megfogalmazása miatt könnyebbé vált az ügyfélszerzés, a célzott kommunikációnak köszönhetően. A közös munka tökéletes volt, azt kaptam amit vártam, kérdés esetén időben érkezett válasz, vagy segítség. Online is tudtunk konzultálni ami nagyban megkönnyítette a közös munkát. Mindenképpen ajánlom Bertit mivel lendületes, pontos, precíz. Jók a meglátásai, remek gondolatokat ébreszt. Egyértelműen fejlődött általa a vállalkozásom!
Iza Vincze
Iza Vincze
2022-11-04
Nagyon örülök, hogy ajánlották Bertit a weboldalam megmentésére. Alaposan felmérte a helyzetet, profi megoldást kaptam a problémákra. Értékes információkkal, észrevételekkel látott el az audit során, konstruktívan állt a weboldalhoz, jó érzés volt, hogy meglátta benne a lehetőséget. Hihetetlen gyorsasággal elkészült a webshopom, ami több éves álmom volt egy hét alatt vált valóra. Csak azt sajnálom, hogy nem hamarabb került sor a közös munkára. Megnyugtató, hogy biztonságban tudhatom a weboldalamat. Vincze M. Iza / vizart.hu
János Wolford
János Wolford
2022-09-09
Gördülékeny volt az együtt végzett munka. Az konzultációk alatt rengeteg kérdésre kielégítő választ kaptunk, és érthető magyarázatot ami nagy segítség volt, hogyan tudjuk vállalkozásunkat folyamatosan jobbá tenni, egy jól felépített weblappal. Közösségi média tartalmainak megjelenítésében hasznos tanácsokat kaptunk. Bátran merem ajánlani mindenkinek, aki olyan szakembert keres aki törekszik a megrendelő igényeit kielégíteni, és a professzionális eredményt garantálja. Wolford János Prémium Políranyagok

3 lépésben juttatlak el egy eredményesebb vállalkozáshoz

Jelentkezés után előkészülök

Elküldöd az adataidat, ez alapján megismerem a szakterületedet. Előkészítek egy auditot, amit együtt fogunk kiértékelni a konzultáció során.

Konzultációt tartunk

Az előre egyeztetett konzultáció során együtt vizsgáljuk meg a meglévő rendszereidet. A konzultáció során átadom a véleményezésedet, amiben 3 lépéses megvalósítási terven látod majd mire kell hangsúlyt fektetned a marketingedben.

Kiértékeljük a céged és kivitelezünk

Megkapod az elkészült anyagokat és amennyiben szükséged van rá segítek a további kivitelezésekben

Kérj Kockázatmentes “Online Vállalkozás Boost" Konzultációt és figyeld hogy csilingel az online kassza

call-back

Foglalj időpontot

contact-form

Töltsd ki az adataidat

calendar

Találkozunk Zoomon🙂

60 perces Kockázatmentes “Online Vállalkozás Boost" Konzultáció

Ár: 60.000 Ft

Ár: INGYENES !!

+ Bónuszok 😉 - Görgess tovább..

Fontos! Fenntartom a lemondás jogát, amennyiben a jelentkezésben megtalálható űrlap nem kerül kitöltésre vagy úgy ítélem meg, hogy a cégprofilod miatt nem tudok neked megfelelően segíteni.

Ráadásul havonta az első két jelentkezőmnek a következő bónuszokat is átadom

Díjazom azokat, akik hajlandóak megtenni az első lépést és nem hezitálnak.

update grafika

Interaktív kiértékelő doksit kapsz

Ebben százalékokra bontva láthatod majd a céged online marketing részeit. Így gyerekjáték lesz a kivitelezés, bárkire is bízod.

Értéke: 10.000 Ft

update grafika

Átadom a rögzített beszélgetésünket

A teljes beszélgetésünket rögzíteni fogom, a felvételt pedig megkapod a konzultáció után. Így biztosan nem maradsz le egyetlen részletről sem.

Értéke: 10.000 Ft

konzultáció meeting grafika

Mini piackutatást készítünk neked

Ha megadtad a weboldalad címét megvizsgáljuk a konkurenciád által használt megoldásokat és a piacvezető megoldásokat, hogy még eredményesebben menjen a tanácsadás.

Értéke: 20.000 Ft

seo keresőoptimalizálás grafika

Javaslok neked egy minőségi szakértőt

Amennyiben olyan szolgáltatásra van szükséged, amit az ügynökségünk nem végez, összekötlek az általam ismert, megbízható szakemberekkel akik magas minőségben dolgoznak és biztosan nem tűnnek el a pénzeddel.

Értéke: 30.000 Ft

Összesen most 70.000 forint értékű bónusz a Tiéd lehet!

Ha nem találunk 100.000 Forintot a cégedben én Fizetek Neked!

"Még Én Fizetek Neked" Garancia

A marketingben 1 szimpla dolog megváltoztatásával százezres változások állhatnak be a bevételedben. Ha nem találunk 100.000 Forint lehetséges bevételt, vagy felesleges kiadást 20.000 Forintot fizetek Neked az idődért cserébe.

No brainer ajánlat

Adok egy alapos auditot és tanácsadást, majd kiértékelem a felületeidet, mindezt teljesen ingyen 😀 Majd e mellé átadok 70.000 Ft értékű bónuszt is, csak hogy kerek legyen a kép. Ennél "No Brainerebb" nem is lehet az ajánlat.

No bullshit garancia

Nem beszélek mellé, csak azokról fogunk szót ejteni amire szükséged van. Plusz mellőzöm a szakzsargont, arra fogok törekedni hogy a legérthetőbb és legegyszerűbb módon adjam át az ismeretanyagot:

Visszajáró vásárló garancia

Ha a beszélgetésünk után úgy döntesz, velünk kivitelezteted bármelyik marketing elemedet, a marketing tanácsadás díját levonjuk a kivitelezési díjból.

A helyek száma korlátozott, hetente csak 2 konzultációt tartok, de csak addig, amíg 3 új ügyfelemmel elkezdek dolgozni.

A konzultációk ugyanis alapos felkészülést igényelnek a részemről is, illetve a konzultációk végén sokszor merül fel a kivitelezés igénye, amit szintén kezelnünk kell. Úgy tapasztaltuk 3 ügyfél esetén tudjuk még ezt biztonsággal kezelni.

Neked való Kockázatmentes “Online Vállalkozás Boost" Konzultáció?

Kinek való az ajánlat?
 • azoknak a kisvállalkozóknak, akik nem akarnak még egy szakmát megtanulni, inkább a saját cégük építésével foglalkoznának
 • azoknak, akik inkább szakemberre bíznák a cégük online felületeinek építését
 • azoknak a fiatal cégvezetőknek akik szeretnének egy teljesebb képet kapni a marketingjük állapotáról
 • azoknak a vállalkozóknak, akik épp valamilyen elakadással küzdenek a marketingjük területén
Kiknek nem való:
 • akik az olcsóbb mindig jobb elvet vallják és nem értik a „befektetés” fogalmát
 • azoknak akik „jobban tudják”🙂
 • azoknak akik szerint a marketingre nem kell költeni
 • azoknak akik csak egy könnyed tájékoztatóra vágynak, de nem tervezik végrehajtani az itt elhangzottakat

Ezen a 3 lépésen kell végig menned a tanácsadáshoz

call-back

Foglalj időpontot a fenti űrlapon

contact-form

Töltsd ki az elérhetőségeidet és adataidat

calendar

Találkozunk az online meetingen

Ha nem vagy tisztában a céget alapvető marketingjével egy ügyes saleses bármilyen szolgáltatást letolhat a torkodon. 500ezerér'.

Ne ess ebbe a hibába, van ennek olcsóbb módja is🙂 Foglalj konzultációt és ellenőrizzük le együtt a céged működését!