Az online marketing teszted kiértékelése

30-60 pont

Van már némi jártasságod a marketing területén. Akadnak vásárlásaid, de kicsit még olyan a működésed, mintha sörétes puskával lövöldöznél :). Csinálsz néha akciókat, elindítasz egy-egy hirdetés és bár jönnek eredmények, nem tudod megállapítani, hogy azok honnan és miért érkeztek.
 
Nem ismered a titkos összetevődet, ezáltal nem mindig az ideális vásárlóidat vonzod be. Kicsit olyan ez, mintha mindenkinek meg kellene felelned, elfolyik az energiád és a pénzed feleslegesen a rossz hirdetésekre. De pénzt keresni meg ugye kell…
 
Ezekkel együtt még mindig túl sok területen szenvedsz hiányt, nem kelted profi cég érzetét az online térben. Szemben az offline értékesítéssel itt nincs lehetőséged meggyőzni a vevőidet a szép mosolyoddal.. A szép mosolyod ez esetben a weboldalad, a facebook postjaid meg a teljes online kommunikációd. 
 
Azt javasoljuk válassz ki egy fő területet, húzd azt fel. Majd lépj tovább a következőre és folytasd addig, míg mindegyik bástyád nem áll. 
 
Szeretnénk viszont segíteni az utadat. Készítettünk egy e-mail sorozatot, amiben számodra hasznos infókat fogunk csöpögtetni bizonyos időközönként. 
 
Figyeld az e-mailjeidet!

Mi megkeressük a szuperképességed

Nézz szét a szolgáltatásaink között, segítünk feltornázni a számaidat!