Az online marketing teszted kiértékelése

60-80 pont

Ebben a kategóriában már egyértelműen jobban teljesítesz, mint a konkurenseid, egy-egy felületedre nagy hangsúlyt fektetsz, szóval veregesd meg a vállad, szép munka🙂 

Rengeteg energiát pumpáltál eddig a cégedbe, erőből húztad fel az egészet és bár növekednek a bevételek úgy érzed az időd véges és most már a saját korlátaid szabnak gátat a fejlődésednek. Jó lenne kicsit megpihenni, és másokra bízni az operatív feladataidat, miközben te a vállalkozásod fejlesztésével foglalkozhatsz.

Amire szükséged lehet egy szofisztikáltabb, gördülékenyen üzemelő rendszer, ami a beavatkozásod nélkül is működik. Bizonyára érkeznek a bevételeid az online térben, viszont az igazi pénzcsapot még nem nyitották ki számodra. Keresed az áttörést. Az áttörés viszont mindaddig nem jöhet el, míg elaprózod a figyelmedet és 0 vagy -1 jelentőségű feladatokkal foglalkozol a tényleges stratégia lépések megtervezése helyett.
 
Ebben szeretnénk a segítségedre lenni. Készítettünk neked egy ingyenesen letölthető stratégiai tervezőt, amivel egy éves távlatban láthatod át a céged feladatait.

A stratégiai tervezőt e-mailben küldjük ki neked, szóval figyeld a leveleid!

vagy összeállíthatjuk együtt a stratégiád

Nézz szét a szolgáltatásaink között, segítünk feltornázni a számaidat!