fbpx

WordPress weboldal karbantartás – Védőháló az online felületeid számára

WordPress alapú weboldalak karbantartását vállaljuk, melynek keretében az alap műveletek mellett gyorsítjuk és optimalizáljuk is az oldalad, hogy ne csak a Google-ben, de a vásárlóid szívében is előrébb kerülj.

Karbantartás nélkül a weboldalad egy időzített bomba

Ha van otthon számítógéped ismerős lehet a következő szituáció. A gép idővel elkezd szépen lassulni, egy-egy egyszerű alkalmazás betöltése is problémássá válhat, a számítógépet vírusok támadhatják meg, amivel rövid úton ott találod magad, hogy a szomszéd szerelőnek könyörögsz, hogy kezdjen vele valamit, mert ezt nem bírod idegekkel.

 
A weboldalak esetében ugyanez a helyzet, annyi különbséggel hogy itt egy „újratelepítéssel” a sok éves munkád válhat köddé, az oldal leállással minden percben bevételtől és lehetséges vásárlóktól esel el és az IT-s ügyfélszolgálatot jóval nehezebb lesz elérni, mint Józsit a szomszédból.

Ha belefér neked, hogy hetekig weboldal nélkül maradsz

Válassz egyszerűen egy sima tárhely csomagot, vagy bízz meg egy mezei informatikust a karbantartással

A wordpress weboldal karbantartás szolgáltatásunkkal védőhálót húzunk az oldaladra

secure

A weboldaladnak olajozott működést, neked nyugodt álmot biztosítunk

Szakembereink folyamatosan felügyelik és frissítik az oldalt, így nyugodt lehetsz a felől, hogy a vásárlóid előtt mindig a legjobb minőségben jelennek meg a tartalmaid.

cyber-security

Hálás leszel, hogy volt B terved, mikor bedől a weboldalad

Egy csapat lesz az oldalad mögött, akik védőpajzsként funkcionálnak majd. Rendszeres mentéseket végzünk, így meghibásodás esetén akár pár órán belül visszaállhatnak a tartalmaid, nem kell amiatt aggódnod hogy mikor kell minden újra építened.

social-care (1)

Kódnyelv helyett hús vér emberekkel fogsz beszélni

Ha kértél már tanácsot programozótól, tudod miről beszélünk. A weboldal karbantartás szolgáltatásunk esetén szakemberek levelezik le a problémát a kijelölt ügyfélszolgálatokkal, így nem kell kockául tanulnod, hogy ellássák a kérésed

A weboldalad nem csak karbantartjuk. Jobbá is tesszük!

Növeljük a látogatói élményt és a bevételeid

Mivel marketing az egyik fő területünk, tudjuk, hogy a látogatói élmény határozza meg a weboldalon történt vásárlások számát. A weboldal sebességét és az oldalon található tartalmakat is optimalizáljuk, ami nem csak a Googleban eredményez előre sorolást, de növelheti a vásárlóid számát is

Folyamatosan naprakészen tartjuk a weboldaladat

A wordpress karbantartás keretében a bővítményeid, a rendszered motorjának frissítését rendszeresen elvégezzük, így nőni fog az oldalad értékelése a keresőmotorok számára és csökken a vírustámadások esélye

Extra védelmet adunk a weboldaladnak

Plusz jelszó védelmet adunk az oldalnak, ezen kívül rendszeres víruskeresést és irtást végzünk a felületeiden, elkerülve ezzel az esetleges hacker támadásokat, nem várt leállásokat, amik megbéníthatják az oldalad.

Biztonsági hálót húzunk a tartalmaidra

Az oldalaidról rendszeresen biztonsági mentéseket készítünk, ezeket egy biztonságos, külső szerveren tároljuk, hogy leállás, adatvesztés, hackertámadás esetén az adataid visszanyerhetőek legyenek.

A te személyre szabott ügyfél managereid leszünk

Ügyfélszolgálat helyett ügyfélélmény. Ahelyett, hogy napokat várnál egy válaszra egy nagyobb cég ügyfélszolgálatától dedikált ügyfélmanagert kapsz, akinek közvetlenül mondhatod el a kéréseid. Mi több, intézzük a levelezést a szolgáltatóddal, így a beavatkozásod nélkül háríthatjuk el az esetleges problémákat.

40+ weboldalt építettünk A-Zig, ismerjük a buktatókat

Az online rendszerek építése nem csak annyiból áll, hogy készítünk egy weboldalt. Tárhelyet hozunk létre neki, ellátjuk a szükséges bővítményekkel, építés után az oldalakat optimalizáljuk, majd megtesszük a szükséges rendszer beállításokat az oldal zavartalan működéséhez. Immáron 40+ felépített oldal távlatából kijelenthetjük, hogy a lehetségesen előforduló problémák nagy részével már találkoztunk és kezeltük is azokat, így nagy valószínűséggel a Te kérdéseidre is tudunk majd választ adni.

WordPress karbantartás szolgáltatásunkat azért hoztuk létre, mert nem mindenki születik informatikusnak, az IT világában pedig nagyon egyszerű belebukni a legapróbb bakikba is. Ha nincs mellettünk egy hozzáértő szakember az könnyen sok éves munkánkba kerülhet, így mi inkább a mellett vagyunk, hogy csökkentsük a kockázatot, mint sem rizikózzunk.

Hogy biztonságba kerüljön a weboldalad ezen a pár lépésen megyünk végig

transfer-data

elkérjük a hozzáféréseid, átköltöztetjük a weboldalad

documents

a weboldaladon auditot végzünk, elvégezzük a szükséges optimalizálásokat

brickwall

megtesszük a háttér beállításokat, bebiztosítjuk a weboldalad

protected

felügyeljük az oldalad és rendszeresen frissítjük

Egy rendszerhiba nem fogja megkérdezni futnak-e épp a kampányaid

*Igaz történet alapján* Gondolj bele ebbe a helyzetbe. Locsolod a pénzt a kampányaidba, izgatottan figyeled a hirdetéskezelődet, mennek is az átkattintások, nyugodtan csukod le a laptopod nap végén, mint aki jól végezte a dolgát, hisz dolgozik a gépezet. Majd 3 nap és 0 rendelés után csak ránézel az oldaladra, ahol ez fogad…
webhely hiba üzenet weboldal hibakód wordpress
A vicc az, hogy ez nem vicc és mire realizálod, hogy gond van lehet több milliós bevételtől estél el.

Garantáljuk, hogy jobb oldalt kapsz vissza, a wordpress karbantartás végén, mint ahogy elhoztad hozzánk

Elégedettségi garancia

Nincs hosszú távú elköteleződés, egy megbízási szerződést kötünk veled, amit abban az esetben ha nem vagy elégedett a szolgáltatásunkkal bármikor visszamondhatsz.

Fókusz garancia

A tárhely szolgáltatók esetén az egyik legnagyobb probléma, hogy több száz ügyfél problémáit kell kezelniük napi rendszerességgel. Mi összesen 10 ügyféllel dolgozunk a futó projektjeinken kívül, így a kéréseket beérkezésüktől számítva 12/24 órán belül kezelni is tudjuk.

Szakértői garancia

A tárhelyeket és háttér műveleteket fejlesztői csapatunk kezeli, az oldalad maximális biztonságot élvez az együttműködésünk alatt. A felmerülő hibákat többé nem neked kell kezelned és levelezned az ügyfélszolgálattal, felderítjük és elhárítjuk az oldalad működését gátló nehézségeket.

Hasznos lehet a weboldal karbantartás szolgáltatásunk a céged számára?

Jelentkezz be egy 30 perces konzultációra, döntsük el együtt milyen szolgáltatásra lehet szükséged.

Ingyenes 30 perces stratégiai megbeszélés

Jelentkezz be a 100% ingyenes, 30 perces konzultációnkra, ahol átbeszéljük pontosan mire is lenne szükséged. Semmi kötelezettség, csak egy jó hangulatú beszélgetés 🙂

contact-form

töltsd ki az adataidat >>

call-back

visszahívlak a megadott elérhetőségeiden >>

calendar

Időpontot egyeztetünk egy online konzultációra >>

A Te oldalad biztosítva van vagy pörgeted még kicsit az IT-s orosz rulettet?

Ha megvan a döntésed keress fel minket egy online konzultációra, mielőtt még arról kellene beszélnünk, hogy nyerjük majd vissza az adataidat 😉