fbpx

Hirdetéskezelés, Facebook kampánykezelés - Bízd ránk a fiókjaid

A teljes körű hirdetéskezelés szolgáltatásunk keretében Facebook hirdetési és Google Ads hirdetési fiókokat kezelünk és fejlesztünk. Szolgáltatásunkat azok számára hoztuk létre, akik nem akarják a saját idejüket és pénzüket égetni, profi, rendszerszemléletű szolgáltatóra vágynak, aki a teljes hirdetési folyamatukat manageli.

A hirdetéskezelés kétélű fegyver. Ha jól csinálod plusz bevételt hoz, ha rosszul rámehet a gatyád is.

Ha te próbálkoztál már saját hirdetéskezeléssel a bizonyára szembesültél ezek valamilyekével: Csak költötted a pénzt, de eredmények nem érkeztek. Kattintották a hirdetéseid, de új vásárlóid nem lettek. Az egyszerűnek tűnő hirdetés kezelő minden egyes lépéssel bonyolultabbá vált és a folyamat végén már azt sem tudtad honnan indultál.

Kezelheted egyedül a hirdetéseidet, csak számolj azzal hogy a pénzed nagy részét az ablakon dobod majd ki.

Egy PPC szakember viszont úgy állítja össze a hirdetéseidet, hogy a legkevesebb költséggel a legtöb bevételt hozza neked.

A Google és Facebook hirdetéskezelés szolgáltatásunkkal a hirdetéseid többé nem csak költséget, hanem lehetőséget jelentenek majd

profits

A bevételeid felülírhatják a kiadásaidat

Nem kell többé nyomasszon a hirdetésekre költött, kifolyó pénz a vállalkozásodból, hisz a kiadásaidra fordított összeg sokszorosa térülhet meg egy-egy hirdetéssel. Mint mikor nyugodt szívvel tolsz all-int, hisz tudod hogy a nyerő lap a te kezedben van.

rating

Végre vásárlóid is lehetnek, nem csak bámészkodóid

Mit gondolsz hogy fogod magad érezni akkor, hogyha a jól teljesítő hirdetések miatt ténylegesen elkezdenek vásárolni? Valószínűleg bután, azzal a kérdéssel a fejedben „Vajon miért nem kezdtem el hamarabb?”

diagram bevétel

A bevételi kimutatásaid elkezdhetnek felfelé kúszni

Kevés lehangolóbb van annál, mint a lejtmenetet figyelni, majd végigkísérni a hosszú-hosszú stagnálást egy diagram esetében. Pláne ha ez a bevételidet prezentálja. Egy jól összeállított hirdetés csomaggal tényleges eredményekre számíthatsz ami jó hatással les a bevételeidre is.

A hirdetéskezelési szolgáltatásunk keretében egy profi szakember veszi kezébe a teljes értékesítési folyamatod

Felépítjük a teljes hirdetési fiókodat

Rendszerezzük, átláthatóvá tesszük a felületeid így nem csak annak alapozunk meg, hogy később még több hirdetést futtass még több bevételért, de akár te is nyomon tudod majd követni hová megy el a hirdetésekre költött összeg.

Rád szabott értékesítési stratégiát készítünk

Nem csak azt mondjuk el mit kell hirdetned, arra is rávilágítunk melyik módszerek lesznek a legalkalmasabbak a céged számára. Ezeket a módszereket aztán gyakorlatba ültetjük, hogy folyamatosan a vásárlóid szeme előtt lehessünk, csak azokkal az üzenetekkel amik őket érdeklik.

A vásárlóid fejébe mászunk a tartalmainkkal

A Te célcsoportodra kialakított mondandóval, figyelemfelkeltő kreatívokkal operálunk, hogy esélyt se adjunk más hirdetéseknek a követőid üzenőfalán. Ezzel növeljük az esélyeid a tényleges vásárlásokra.

Csökkentjük a költségeid, miközben növeljük a bevételeid

A hirdetéseinket folyamatosan optimalizáljuk az együttműködés során, így míg a hirdetések futnak és a rendszer tanul elérhetjük, hogy csökkenő egységnyi hirdetési költségek mellett nagyobb bevételt realizálj a cégedben.

8 éves ügynökségi múlt, 20+ aktív ügyfél

Szabó Gábor vagyok, megboostolom az eladásaid és a leadjeid számát, Google Ads, Facebook hirdetéseket használok arra, hogy megnöveljem a megtérülésedet!
Több év ügynökségnél eltöltött idő alatt rengeteg iparágba beleláttam, mind B2C, mind B2B oldalon, 20+ ügyféllel dolgozom jelenleg és a maradék időmben folyamatosan képzem magamat, hogy lépést tarthassak a trendekkel.
Mivel általában a projektek végén kapcsolódom be a munkába azt szoktam mondani, én vagyok a szobafestő az építkezés után.. csak én hirdetés szövegekkel meg kreatívokkal festek.M

A hirdetéskezelési szolgáltatásunk lépésein ügyfelek tucatjával mentünk már végig közösen

customer-satisfaction-_1_

kezdeti megbeszélést tartunk

a kezdeti megbeszélésünkön egyeztetjük az általad elérendő célokat, szót ejtünk az iparágad sajátosságairól

target

átvesszük a közösségi felületeket, beállítjuk a méréseket

az első hónapban beállítjuk a szükséges méréseidet, felépítjük a hirdetési fiókod vázát. Ebbe kerülnek majd később tartalmak

conversation

rendszeres, havi meetingekeket tartunk, elkészítjük a stratégiát

a havi rendszeres meetingek során meghatározzuk a hirdetési stratégiádat, ebbe mindig beleszőjük az aktualitásokat is

social-media

felépítjük és kezeljük a hirdetéseket

a hirdetési stratégia alapján elkészítjük a tartalmaidat és a kreatívokat, amiket a kommunikációdra használunk majd

bevétel marketing online diagram

folyamatosan optimalizáljuk a felületeid

az együttműködős során folyamatosan optimalizáljuk a hirdetéseid és a fiókodat, hogy a lehető legnagyobb eredményeket érd el a legkevesebb ráfordítással

Az internetes vásárlók több, mint 40%-a veszi meg a terméket, amit hirdetéssel elé helyeztek

És mit gondolsz ki fogja a nagyobb szeletet kapni a tortából? Az aki a 40%-ban volt, vagy aki a vásárlókra bízza a döntést? Minél később kezdesz hirdetni, annál több potenciális vevőtől esel el.

Az elégedettségedre ráadásul garanciát vállalunk!

Elégedettségi garancia

Nincs hosszú távú elköteleződés, egy megbízási szerződést kötünk veled, amit abban az esetben ha nem vagy elégedett a szolgáltatásunkkal bármikor visszamondhatsz.

Fókusz garancia

A PPC ügynökségek esetén az egyik legnagyobb probléma, hogy több száz ügyfél problémáit kell kezelniük napi rendszerességgel. Mi összesen 10 ügyféllel dolgozunk a futó projektjeinken kívül, így biztosíthatjuk a kiemelt figyelmet az együttműködéseink esetén.

Szakértői garancia

Több, mint 8 év ügynökségi tapasztalattal és több száz milliónyi generált bevétellel a hátunk mögött garantálhatjuk, hogy a fiókjaid a lehető legprofibb módon, a mai trendeket és újdonságokat lekövetve kerülnek összeállításre és kezelésre.

Hasznos lehet a hirdetéskezelés szolgáltatásunk a céged számára?

Jelentkezz be egy 30 perces konzultációra, döntsük el együtt milyen szolgáltatásra lehet szükséged.

arrow

Ingyenes 30 perces stratégiai megbeszélés

Jelentkezz be a 100% ingyenes, 30 perces konzultációnkra, ahol átbeszéljük pontosan mire is lenne szükséged. Semmi kötelezettség, csak egy jó hangulatú beszélgetés 🙂

contact-form

töltsd ki az adataidat >>

call-back

visszahívlak a megadott elérhetőségeiden >>

calendar

Időpontot egyeztetünk egy online konzultációra >>

Pénzt költenél vagy inkább pénzt keresnél a hirdetéseiddel?

Ha megvan a döntésed keress fel minket egy online konzultációra 😉