fbpx

Keresőoptimalizálás garantált forgalomnövekedéssel

Teljes körű, személyre szabott keresőoptimalizálás stratégiánkkal kiszámítható, növekvő forgalmat garantálunk weboldaladra, ahonnan már csak egyetlen lépés, hogy a látogatókat ügyfelekké, vásárlókká konvertáld.

Ha kiváló a weboldalad de gyenge a keresőoptimalizálás, súlyos bevételektől esel el, mert nem jelensz meg a Google első lapjain.

Először csak nem érted, hogy miért nem érkeznek a megrendelések, majd a Google-ben keresve egyszerűen nem találod a saját weboldalad… Gyors megoldásként a fizetett hirdetésekhez fordulsz, ezek azonban csak addig működnek, míg finanszírozni tudod őket.

De mi lesz, ha a konkurensek felverik a hirdetési költségeket? Ahogy pénztárcád karcsúsodik, úgy lesz egyre kevesebb esélyed az ügyfélszerzésre. A hirdetések leállításával pedig ott állsz majd egy szuper weboldallal, látogatók és bevétel nélkül, reményvesztetten.

Így érne véget egy ígéretes vállalkozás lehetősége?

A megfelelő keresőoptimalizálás stratégiával tartós megtérülést érhetsz el, jelentős forgalomnövekedéssel, hirdetési költségek nélkül is!

 Teljes körű, személyre szabott keresőoptimalizálási, SEO stratégiánkkal látogatókat, potenciális ügyfeleket, vásárlókat szállítunk weboldaladra. A keresőoptimalizálás lehetővé teszi, hogy weboldalad tartósan előnyös helyen szerepeljen a Google találati listáján akkor is, mikor éppen egy forintot sem költesz rá.

Átlátható működés mellett, garantáltan megnöveljük weboldalad forgalmát!

analytics

Maximálisan keresőbarát oldalt építünk

Technikailag és tartalmilag tökéletesítjük weboldalad

searching

Leszállítjuk neked azt a bizonyos low hanging fruitot

Lentről felfelé építkezünk, kulcsszókutatást végzünk, megkeressük számodra azokat a kulcsszavakat, amiket a konkurencia mindeddig figyelmen kívül hagyott.

link

Előkelő helyre helyezünk a Google-ben

Folyamatos, ütemezett linképítéssel erősítjük weboldalad, hogy az egyre nagyobb keresési mennyiséggel rendelkező kulcsszavakra, piacod legfőbb kulcsszavaira is előkelő helyet foglalhasson el a Google találatai között.

content

Folyamatos forgalom növekedést biztosítunk

Rendszeres tartalomfejlesztést végzünk ezzel biztosítjuk a folyamatos forgalomnövekedést.

Hidd el, nem feltétlen kell felesleges kiadást, vagy kockázatot vállalnod a SEO-val. Lehet ezt másként is csinálni.

Sok más ügynökséggel ellentétben, nálunk nem előre meghatározott csomagokból kell választanod. Mielőtt ajánlatot adnánk, minden esetben törekszünk rá, hogy alaposan feltérképezzük a piacod, a konkurenciáid sorát és weboldalad aktuális állapotát. Ajánlatunkban minden esetben rugalmas megoldásokat kínálunk számodra, nem erőltetünk bele felesleges konstrukciókba, hogy  csak azért fizess, amire valóban szükséged van. 

A SEO ajánlatot annak megfelelően fogod kapni, hogy a feltérképezés alapján mire van szükséged az optimális növekedés eléréséhez.

Több látogató, több ügyfél

Garantált forgalomnövekedést ígérünk. A megfelelő stratégiával a több látogató több ügyfelet jelenthet. Piacod sajátosságainak megfelelő mértékben növeljük weboldalad látogatóinak számát.

Hosszú távú elköteleződés nélkül dolgozhatunk együtt

Fontos számunkra a bizalmad. Éppen ezért nem kényszerítünk bele éves szerződéskötésbe. Ha nem látod a várt és becsült forgalomnövekedést, ha elégedetlen lennél szolgáltatásunkkal, bármely tárgyhó végén jelezheted felénk elállási szándékod.

Hó végén nem csak a számlát, hanem részletes riportot kapsz

Hisszük, hogy a transzparencia és a tiszta kommunikáció minden sikeres együttműködés alapja. Így a folyamatos kapcsolattartás mellett, a hónap végén részletes kimutatást adunk weboldalad teljesítményéről és az általunk elvégzett munkák listájáról.

Csökkentjük a költségeid, miközben növeljük a bevételeid

A weboldalad SEO-ját folyamatosan optimalizáljuk az együttműködés során, így idővel hirdetési költségek nélkül érjük el ugyanazt az eredményt, amit most a hirdetéskezelőben elpörkölt súlyos tízezrekkel hozol.

Keresőoptimalizálás fix havi költséggel, kulcsszólimit nélkül!

Nálunk nincs kulcsszó limit. Nem a kulcsszavak számában, hanem a forgalom növekedésében mérjük az eredményességet. Éppen ezért váratlan plusz költségek nélkül, tervezhető, előre meghatározott fix havidíjas konstrukciókat kínálunk!

A forgalomnövelésben nem ismerünk határt…

Új weboldal forgalmának növekedése napról napra…

keresőoptimalizálás növekedő javulás

Út napi 40-től a napi 1200 látogatóig…

seo diagram felfelé mutató

A keresőoptimalizálás szolgáltatásunk lépésein ügyfelek tucatjával mentünk már végig közösen

customer-satisfaction-_1_

kezdeti megbeszélést tartunk

E-mailben, vagy telefonon történő egyeztetés során átbeszéljük, hogy milyen profilú üzlettel rendelkezel és hogy mik vele a kitűzött céljaid.

target

Díjmentesen készítünk egy mini állapot- és piacelemzést

melyben felmérjük, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésre a forgalom növeléséhez, valamint elküldjük akciótervünket és árajánlatunkat.

conversation

Az elemzés eredményét az árajánlattal közösen átbeszéljük.

a havi rendszeres meetingek során meghatározzuk a hirdetési stratégiádat, ebbe mindig beleszőjük az aktualitásokat is

diagram bevétel

Az ajánlat elfogadása után belekzdünk a munkába

mennyiben az ajánlatot elfogadod, megbeszéljük az első lépéseket, elkérjük a szükséges hozzáféréseket és akár már másnap hozzá is látunk a munkához.

A SZOLGÁLTATÁSUNK KERETÉBEN HAVONTA MAX 3 ÜGYFÉLLEL DOLGOZUNK

Szeretnénk megtartani a szolgáltatásaink magas minőségét, úgy láttuk, hogy ilyen kapacitás kihasználás mellett tudjuk a  legnagyobb értéket adni ügyfeleinknek. Éppen ezért a jelentkezések számát 5-ben maximalizáltuk, miután beteltek a helyek csak „kihalásos” alapon tudunk új projekteket vállalni 🙂

Hasznos lehet a keresőoptimalizálás szolgáltatásunk a céged számára?

Jelentkezz be egy 30 perces konzultációra, döntsük el együtt milyen szolgáltatásra lehet szükséged.

arrow

Ingyenes 30 perces stratégiai megbeszélés

Jelentkezz be a 100% ingyenes, 30 perces konzultációnkra, ahol átbeszéljük pontosan mire is lenne szükséged. Semmi kötelezettség, csak egy jó hangulatú beszélgetés 🙂

contact-form

töltsd ki az adataidat >>

call-back

visszahívlak a megadott elérhetőségeiden >>

calendar

Időpontot egyeztetünk egy online konzultációra >>

Tovább locsolod a pénzt a hirdetéseidbe vagy belekezdesz inkább a hosszú távú építkezésbe?

A keresőoptimalizálás nem sprint, hanem maraton. Viszont minél előbb elindulunk, annál hamarabb érhetünk célba! Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma!