fbpx

Reszponzív weboldal készítés - Profi weboldalak garanciával

Modern, reszponzív weboldal készítés, amivel megszólítjuk a vásárlóidat és kiemeljük a cégedet a konkurencia közül. Akár 4 héten belül, folyamatos kapcsolattartással, garanciával.

Kérj díjmentes, személyre szabott ajánlatot!

Egy jó reszponzív weboldal ügyfeleket hoz, ingyen reklámot biztosít és ami a legfontosabb bevételt termel.

Míg egy régi, elavult weboldallal folyamatosan ügyfeleket veszítesz…

Egy jól felépített, modern weboldallal egyre több látogató érkezhet a felületeidre, ami egyrészt építi a céged imázsát, másrészt elkerülhetetlenül vásárlásokhoz vezet.

Egy jó weboldallal megsokszorozhatod a bevételeidet

Régi weboldal - izgiland.hu

Új weboldal keresőoptimalizálással

Régi weboldal - szathmaryalexandra.fit

Új weboldal automatizmusokkal

Régi weboldal - gallonora.hu

Új weboldal automatizmusokkal

Reszponzív weboldalt és vásárlókat vonzó automatát építünk Neked!

creativity vektor icon

Kiemelten ügyelünk a weboldalad designjára

Egy vásárló meggyőzésére, mindössze 3 másodpercünk van. Ha profizmust sugall a weboldalad kinézete a termékeidről is ezt fogják gondolni. Egy igényesen felépített, modern weboldallal rögtön elnyerheted a látogatóid bizalmát és nagyobb eséllyel válnak a vásárlóiddá.

rating

Megtanítunk a vásárlóid nyelvén szólni

Ha az oldalad szép, de nincs ellátva a megfelelő marketing üzenetekkel a vásárlóid számára nem lesz elég csábító a terméked vagy szolgáltatásod. Inkább olyan weboldalt keresnek majd, ahol úgy érzik, megértik őket. Mi olyan oldalakat építünk ahol megszólítjuk a vásárlóid legfőbb vágyait így nem csak megtalálnak, de azonnal vásárolni akarnak majd tőled.

seo-adn-web vektor icon

Villámgyors oldalt építünk neked

A weboldalad elkészítését követően átadjuk azt egy gyorsítást végző szakembernek, aki úgy optimalizálja majd az oldaladat, hogy a betöltési időd 3mp alatt maradjon. Így elkerülhető, hogy a várakozás miatt távozzanak a látogatóid a weboldaladról.

responsive-page

Reszponzív designt építünk, mobilra optimalizálunk

A mai böngészési trendeknek megfelelően az emberek 70%-a mobilról fogja böngészni az oldaladat. Éppen ezért a weboldalainkat úgy alakítjuk ki, hogy görgetésre is minden információt átadjon és a mobilos nézeted is hasonlóan csábító legyen, mint a webes megjelenésed.

seo

Segítünk, hogy előrébb kerülj a Google-ben

A weboldalad az építés megkezdésétől úgy alakítjuk ki, hogy az tartalmában és technikai elemeiben a Google keresőmotoroknak kedvezzen. Technikai keresőoptimalizálást végzünk a weboldalon így az elindulás után sokkal könnyebb dolgod lesz az oldalad rangsorolásában.

unique-visitor

Megtanítunk hogyan használd az oldalad

Az együttműködésünk végén, minden belépési adatot átadunk majd neked és megmutatjuk hogyan használd az oldalad, így akár Te is módosíthatod a tartalmaidat, nem kell hozzá a mi segítségünket kérned.

A reszponzív weboldal készítés keretében az készül el, amit elképzeltél

Felvesszük veled a kapcsolatot

Miután kitöltötted a kérdőívet az oldal alján felvesszük veled a kapcsolatot és időpontot egyeztetünk egy kezdeti konzultációra.

Együtt tervezzük meg az álom oldalad

A konzultációnk során együtt ötletelünk és úgy alakítjuk ki a leendő weboldalad, hogy az teljes mértékben tükrözzön Téged és a vállalkozásod.

Bekérjük tőled a weboldalra szánt tartalmakat

Egy részletes kérdőívet küldünk ki számodra, amiben még mélyebbre ásunk, hogy teljesen megértsük az igényeidet. Ezt követően bekérjük a tartalmakat is, amiket a leendő weboldaladra szánsz.

Elkezdjük felépíteni a weboldalad

Először látványtervet készítünk a designerünk bevonásával, majd a weboldalad kulcs üzeneteit dolgozzuk ki. A munka közben folyamatosan tájékoztatunk az aktuális fejleményekről, hogy tudd, hol tart épp a fejlesztés.

Rendszeres bemutatókat tartunk

Az építés közben többször fogunk meetingeket tartani, ahol bemutatjuk hogy haladtunk. Itt lehetőséged lesz változtatásokat kérni, hogy ne a munka végén derüljön ki, valamit másképp gondoltunk.

Átadjuk neked az elkészült weboldalt

Láthatod a weboldaladat működés közben, lehetőséged lesz tesztelni azt. Ha nem találunk hiányosságot, rátérünk az oldalad átadására, megkapsz minden belépést és jogosultságot a felületedhez.

Karbantartjuk az oldalad és tovább fejlesztjük

Ha igényled tovább kísérjük a weboldalad fejlődését, felügyeljük a zavartalan működést és tovább fejlesztjük, hogy sokáig érdekes maradjon a vásárlóid számára.

BARTA BERTALAN VAGYOK

Ügyfélszerzésre épített weboldalakat és online jelenlétet építek

 2018 elején kezdtem el a saját egészséges életmóddal kapcsolatos márkám felépítését Byourcoach néven. 
 
A programnak első körben weboldalt építettem, ekkor ismertem fel, mennyire jól átlátom a komplex rendszereket és az online teret. A brand építése közben újabb és újabb módszerekkel ismerkedtem meg, a folyamat közben a szenvedélyemmé vált, így képeztem magam a területen, és a tapasztalataimat felhasználva mára már másokat segítek a céljaik elérésében.
 
Az elmúlt évek során több, nagy sikerrel záródó megrendelést teljesítettem a csapatommal, ügyfeleim között edzőterem, jóga stúdió, vocal coach, személyi edző, orvosi eszközöket forgalmazó cég, takarító cég és alternatív iskola is szerepelnek, a jelenleg futó legnagyobb projektem egy exkluzív étteremmel való együttműködés ahol a weboldal mellett a teljes online marketing folyamatot én építem.
 
Az ügyfeleinknél összevetve 800 millió forintnyi forgalmat generáltunk, egyéni szolgáltatók esetén nem volt ritka a havi 1-2 millió forintos bevétel sem.
online marketing ügynökség vezető ügyvezető laptoppal az ölében megbeszélésen

Ezt mondták a korábbi weboldalas ügyfeleink

Ezeket a weboldalakat készítettük

A weboldalad a virtuális kirakatod és minden látogatód egy lehetséges vásárlód

A termékeid minőségét pedig az online megjelenésedhez kötik. Ha itt sem figyelsz a részletekre, hogy várhatod el a vásárlóidtól a bizalmat és hogy nálad hagyják a pénzüket?

A készülő weboldalakra ráadásul GARANCIÁT VÁLLALUNK!

GARANCIA A WEBOLDALRA

Először is garantáljuk, hogy nem fogunk eltűnni, sőt, addig tökéletesítjük oldalad, amíg teljesen elégedett nem vagy. A weboldaladat ezen felül három hónapon keresztül felügyeljük, így ha valami probléma lép fel a működés során azt orvosoljuk, nem kell attól tartanod, hogy elvesznek a tartalmaid vagy leáll a értékes online felületed.

BESPOKE GARANCIA

Legtöbbször attól tartunk, hogy a kiadott munka nem olyan minőségben készül majd, ahogy azt mi szeretnénk. Ebben az esetben ez nem fordulhat elő, az időszaki rendszeres meetingeken bemutatásra kerül az oldalad és az aktuális haladásunk, itt pedig jelezheted a változtatási igényeidet is, hogy az együttműködés végére pontosan olyan oldal készüljön amilyet elképzeltél.

FÓKUSZ GARANCIA

Hogy kiemelt figyelemmel lehessünk a meglévő ügyfeleinkre, maximum 2 projektet kezelünk párhuzamosan. Így biztosítjuk, hogy kiemelt figyelmet kapj és csak olyan oldal készülhessen, amik tükrözi a céged elveit.

... és ha ez még nem lenne elég, készültünk Neked nagy értékű bónuszokkal is!

Most kiemelten fontos, hogy kihozd a helyzetből a legtöbbet, ezért megtámogatjuk az átadás utáni időszakot is, hogy gördülékenyen és költséghatékonyan tudj indulni.

update grafika

2 hó támogatás / karbantartás csomag

Fogjuk a kezed a weboldalad építése alatt, 2 hónapig havidíj megfizetése nélkül. Kezeljük a tárhelyedet, frissítjük a háttérprogramokat, végrehajtjuk az esetleges módosításokat, biztonsági mentést készítünk.

Értéke: 49.990 Ft

seo keresőoptimalizálás grafika

Google Analytics és Tag manager integrálása

Rendkívül fontos a látogatók viselkedésének folyamatos vizsgálata, az analytics segítségével értékes információkhoz jutunk. Tudni fogjuk mennyien látogatták meg az oldalad, honnan jöttek az érdeklődők, hol időztek többet, milyen tartalmakat tartottak érdekesnek, melyik résznél távoztak.

Értéke: 26.990 Ft

konzultáció meeting grafika

+1 online konzultáció és marketing tanácsadás

Ahol bemutatjuk az adminisztrátori kezelőfelület működését és marketing tanácsadás keretében segítünk a céged következő lépésében.

Értéke: 24.990 Ft

Összesen most 101.970 forint értékű bónusz a Tiéd lehet!

Ingyenes 30 perces stratégiai megbeszélés

Jelentkezz be a 100% ingyenes, 30 perces konzultációnkra, ahol átbeszéljük pontosan mire is lenne szükséged. Semmi kötelezettség, csak egy jó hangulatú beszélgetés 🙂

contact-form

töltsd ki a lenti űrlapot

call-back

visszahívlak a megadott elérhetőségeiden

calendar

Időpontot egyeztetünk egy online konzultációra

ELEMEZZÜK KI EGYÜTT A WEBOLDALAD!​

Jelentkezz be a 100% ingyenes, 30 perces kötetlen beszélgetésre, ahol együtt kielemezzük a weboldalad. A beszélgetésünk során elmondom mit kell változtatnod, hogy vevőket hozó, letisztult és a vállalkozásodhoz tökéletesen passzoló oldalad legyen!

contact-form

töltsd ki az adataidat >>

calendar

foglalj időpontot >>

call-back

találkozunk Meetsen >>

Gyakran ismételt kérdések

Mit tartalmaz az ajánlat?

Az ajánlat a weboldalad teljeskörű kivitelezését lefedi. Csomagodtól függően elkészítjük az értékesítési szövegírást, a dizájnt, illetve a WordPress alapú webfejlesztést is. Amennyiben Facebook / Google hirdetés kezelésre vagy automatizmusokra (fizetés, számlázás, e-mail) is szükséged van, a csapatunkon belül tudunk erre megoldást nyújtani.

Mennyi idő alatt készül el az új oldal?

Optimális esetben akár 4 héten belül már kulcsrakészen átadjuk a weboldalad. Ez abban az esetben tolódhat, ha a munkához szükséges anyagokat (képeket, videókat, feltöltésre szánt tartamakat, stb) nem küldöd időben vagy csak lassan véleményezed az elkészült munkákat.

Mennyibe kerül egy weboldal készítése?

Nem tudunk úgy ajánlatot adni, hogy a hasunkra csapunk és átadunk egy konzerv megoldást. Pontos árajánlatot csak azt követően készítünk, hogy teljes mértékben felmértük az igényeidet és az oldalad specifikációját. Egy bemutatkozó weboldal elkészítése 300-400e Ft közé esik, ezt pedig az általad kért extrák növelhetik. 

Kell az én cégemnek ilyen minőségű weboldal?

A világ egyre inkább a digitalizáció felé tart, így ha neked nincsenek online felületeid, az olyan mintha a középkorban fegyver és páncél nélkül indultál volna a csatába. Minden marketing bevételed a weboldaladon áll majd vagy bukik. Hiába a tiéd a legjobb termék a piacon, aminek a csodájára járnak az emberek. Ha nincs egy modern, marketingre épített weboldalad olyan emberektől fosztod meg a vásárlás lehetőségét, akik kábé hozzád vágnák a pénzüket.  Meg kell győznöd a fogyasztókat, ezt pedig csak úgy teheted meg ha tartod a lépést a piaccal (vagy általunk egy kicsit eléjük lépsz 😉 )

Hogyan tudok ajánlatot kérni Tőletek?

Szimplán csak kattints bármelyik gombra az oldalon, az a megfelelő blokkhoz fog navigálni.  A "Kapcsolat" gombot pedig a fent a menüsorban, vagy az oldal alján is megtalálod, de itt hagyunk neked plusz egy gombot a biztonság kedvéért. A gombra kattintás és kitöltés után megkapjuk a jelentkezésed, te pedig foglalhatod is a neked tetsző időpontot!

Minőségi weboldal nélkül szinte láthatatlan vagy a vásárlóid számára

Megvárod míg más szolgáltatót keresnek, vagy megépíted a saját online boltodat?