fbpx

Céges Facebook oldal kezelés és tartalom készítés - Profi grafikák

A céges Facebook oldal kezelés szolgáltatásunkkal kimagasló minőségű postokat készítünk és tűpontos hirdetésekkel juttatjuk el a vásárlóidhoz a termékedet vagy szolgáltatásodat, hogy az időrabló postolgatás és kattingatás helyett Neked csak az üzletfejlesztéssel kelljen foglalkoznod.

A céges Facebook oldal kezelése olyan, mint egy rossz diéta

Elveszi az idődet és a figyelmedet a fontosabb feladatokról, folyamatosan azon kell aggódnod, mit változtass hogy tartsd a trendeket és rendszeresen csinálnod kell, ha eredményeket akarsz látni. 

Ám még ha ügyesen készíted is a posztokat és hirdetéseket, nincsen rá garancia, hogy ténylegesen vásárlók lesznek a látogatóidból. 

Akkor meg miért kezdtél bele?

Kezelheted a saját Facebook oldalad és a hirdetéseidet félprofi módon, vagy..

Kereshetsz többször ennyi, ha ezt az időt a saját vállalkozásod fejlesztésére szánod.

A céges Facebook oldal kezelés szolgáltatásunkkal kisajtoljuk a vállalkozásod lehetőségeit a közösségi médiából, míg Te..

profits

A felszabaduló idődet a vállalkozásod fejlesztésére fordíthatod

Melyik tölt el jobb érzéssel? Készíteni egy x-edik postot, majd várni a reakciókat a képernyő előtt. Vagy egy új terméket fejleszteni és bevezetni a piacra, amiből tényleges bevételed származik?

social-care (1)

Nyugodtan hátradőlhetsz a székedben, hisz tudod hogy profi csapat dolgozik helyetted

A postok és hirdetések tűpontosan, határidőre jelennek meg a vásárlóid előtt, szemet gyönyörködtető kreatívval, alapos szövegezéssel, neked pedig csak azzal kell foglalkoznod, hogy leválogasd a beérkező üzeneteket amit az érdeklődőktől kaptál

social-media

Büszkén húzhatod ki magad, mikor majd a felületeid dicsérik

A postok és hirdetések készítését dedikált szakemberek végzik, aki a te kéréseid és a piaci igényeket is figyelembe veszi, így olyan posztok és hirdetések készülnek majd, amik nem csak tetszenek, de be is találnak a célközönségednek

Átlagos céges Facebook oldal helyett, profi értékesítő rendszert kapsz

A kirakatba helyezzük a terméked

Rendszeres postolást és hirdetést biztosítunk, így nem lesz olyan hét, hogy a vásárlóid ne halljanak rólad. Folyamatosan az érdeklődők szeme előtt leszünk.

A vásárlóid fejébe mászunk

Mielőtt bármibe belekezdünk piackutatást, kulcsszókutatást végzünk és felmérjük a célcsoportod, hogy olyan szavakkal operáljunk amik ismerősen csengenek a fülükben

Előre tervezünk helyetted

A posztokat és hirdetéseket egy veled előre egyeztetett marketing stratégia alapján hozzuk létre, így nem csak te, de mi is naprakészek leszünk a cégeddel kapcsolatban

Emeljük a márkád megítélését

Kimagasló kreatívokat és szövegíró által készített tartalmakat hozunk létre, amivel a vásárlóid számára egyértelművé tesszük, te adsz a részletekre, bátran vásárolhatnak nálad

Mi vesszük kézbe a céges Facebook oldalad kezelését

Barta Bertalan

500+ db postot készítettem még az előtt, hogy ügynökség építésbe kezdtem volna

Az előző, egészséges életmóddal kapcsolatos márkám építése során nyilvánvalóvá vált, hogy közösségi média jelenlét nélkül lehetetlen lesz érvényesülni a piacon. Elkezdtem tehát a saját postjaimat írni és fejleszteni, hogy 3 év alatt az egyszerű képekből professzionális, informatív tartalmakká nőjék ki magukat. Az online marketing pályával pedig kéz a kézben érkezett a tartalom készítésre irányuló igény, mára pedig már egy kolléga segítségével, átlagosan 8-10 ügyfél számára készítünk postokat a legkülönfélébb üzletágakból.

megbeszélés digitális marketing ügynökség vezető manager online marketing stratégia írás
ppc hirdetéskezelés szakértő gondolkodik stratégiai tervezés

Szabó Gábor

Szabó Gábor vagyok, ez pedig a reklám helye.

Az ügynökségeknél eltöltött éveimnek köszönhetően rengeteg iparágba beleláttam – mind B2C, mind B2B oldalon. Így megtanultam ösztönösen felismerni olyan pénznyelő veszélyforrásokat vagy épp nagy potenciált rejtő lehetőségeket, amire mások kevésbé látnak rá. Épp ezért, teljes felkészültséggel tájékozódom az online hirdetési kampányok állandóan változó terepén, mindig megtalálva a márkád számára legoptimálisabb, legnagyobb értéket termelő megoldásokat.

Ilyen tartalmaid lesznek ha együtt dolgozunk

A céges Facebook oldalad kezelését úgy alakítottuk ki, hogy neked a legkisebb munkát kelljen rá fordítanod

conversation

1. projektindító megbeszélést tartunk

átbeszéljük a célokat az adott hónapra, miről, hogyan kommunikáljunk, milyen aktualitások vannak épp

documents

2. információt gyűjtünk a piacról

piackutatást, kulcsszókutatást végzünk, összegyűjtjük a postokhoz és hirdetésekhez szükséges anyagokat hogy a leghatékonyabban használhassuk ki a közösségi médiát

desktop-computer

3. social sablonokat készítünk

grafikus segítségével a márkádhoz illő post sablonokat készítünk amiket a postjaidhoz használunk majd

target

4. hirdetési stratégiát alakítunk ki

a kéréseid és a piac alapján kialakítunk egy cégedre szabott, ügyfeleket hozó hirdetési stratégiát

posts

5. rendszeresen beszámolunk az eredményeinkről

az adott hónap végén kiértékeljük a teljesítményünket, így konkrét képet kapsz a vállalkozásod előre haladásáról

Minden egyes gyenge posttal és hirdetéssel pénzt dobsz ki az ablakon

A közösségi médiád a virtuális kirakatod, a termékeid minőségét pedig az online kommunikációdhoz kötik. Ha itt sem figyelsz a részletekre, hogy várhatod el a vásárlóidtól a bizalmat és hogy nálad hagyják a pénzüket?

Az eredményeinkre ráadásul garanciát vállalunk!

Szakértői garancia

Nálunk minden területen belsős szakértők dolgoznak, így grafikus állítja össze a vizuális tartalmakat, marketing szövegíró írja a bejegyzéseket és PPC hirdetéskezelő gondoskodik a kampányok megfelelő beállításairól.

Reporting garancia

A szolgáltatás mellé ingyenes webanalitikát és teljesítményértékelést biztosítunk, hogy folyamatosan naprakész legyél azzal, hogy teljesítenek a tartalmak és a hirdetések.

Fókusz garancia

Hogy kiemelt figyelemmel lehessünk a meglévő ügyfeleinkre, maximum 5 projektet kezelünk párhuzamosan. Így biztosítjuk, hogy kiemelt figyelmet kapj és csak olyan tartalmak készülhessenek, amik tükrözik a céged elveit.

Hasznos lehet a Facebook oldal kezelés szolgáltatásunk a céged számára?

Jelentkezz be egy 30 perces konzultációra, döntsük el együtt milyen szolgáltatásra lehet szükséged.

arrow

Ingyenes 30 perces stratégiai megbeszélés

Jelentkezz be a 100% ingyenes, 30 perces konzultációnkra, ahol átbeszéljük pontosan mire is lenne szükséged. Semmi kötelezettség, csak egy jó hangulatú beszélgetés 🙂

contact-form

töltsd ki az adataidat >>

calendar

Válassz egy időpontot a konzultációra >>

call-back

visszahívlak a megadott elérhetőségeiden >>

Hány órát akarsz még a képernyőd előtt görnyedni a céged vezetése helyett?

Ha bizonytalan vagy hogyan is kellene ezt jól csinálni, úgy, hogy vevőid is legyenek belőle kérj tőlünk konzultációt 😉