fbpx

Építőipari weboldal építés – Esettanulmány

Tetőfedést készségesen, alázattal – Így építettük fel a Tetőrefel oldalát

Kádár Róberttel év elején találtunk egymásra, miután kitöltötte a weboldal elemző táblázatomat, amivel otthon is el lehet végezni a saját weboldalunk értékelését. Sikerült is összehozunk egy gyors beszélgetést, ami során kiderült, a mellett, hogy kiváló szakember nagyon is tisztában van a piaci trendekkel és a marketing működésével.

A beszélgetés során fényt derítettünk arra, hogy a régi weboldala elérte a korlátait. A rengeteg korábban feltöltött anyag miatt az oldal kicsit kusza volt, szükség volt egy erőteljes ráncfelvarrásra. Az oldalon belül e mellett nem működött a marketing, pedig nagyon sok anyagunk rendelkezésre állt már, csak rendszerbe kellett raknunk őket.

Sikerült is megegyeznünk, aminek kifejezetten örültem ugyanis Robi személyében egy alázatos, jó kedélyű szakembert ismertem meg, aki nem riad vissza attól, hogy megtegye az extra lépést az ügyfeleiért.

Nem véletlen, nagyon hamar egy hullámhosszra kerültünk és belekezdtünk a munkába.

A tetorefel.hu oldalának építését egy tűpontos célcsoport meghatározással indítottuk, ahol felszínre hoztuk Robi álom ügyfeleinek, a 80nm feletti házzal rendelkező családok vágyait és problémáit.

Ezekre a vágyakra építettünk egy szolgáltatás csomagot, ami a piacon jelenleg egyedülálló. A szolgáltatáscsomagba a tetőfedés mellett tető tisztítást, stílus tanácsadást, anyag bemutatót helyeztünk.

A célunk az volt, hogy a lehető legjobban kiszolgálhassuk azokat az ügyfeleket, akik tetőfelújításra szorulnak Hódmezővásárhely környékén.

A tetorefel.hu weboldalt ezekre az alapokra építettük, az építőiparra jellemző színeket és formákat felhasználva.

Ám itt nem álltunk meg, Robival egy olyan automata rendszert álmodtunk meg, ami ajánlatkérésekké alakítja a weboldalára érkező, viszonylag magas számú forgalmat.

Az ajánlatkérésekhez egyrészt egy több lépéses ajánlatkérő formot alakítottunk ki, ami átláthatóan, felhasználóbarát módon kéri be az összes szükséges adatot a jelentkezőktől. E mellett az oldal több részébe kapcsolatfelvételi formokat és elérhetőségeket helyeztünk, hogy még nagyobb eséllyel konvertálhassuk az érdeklődőinket.

A weboldal mellé – csak hogy teljes legyen az automata rendszerünk – egy 7 lépéses e-mail sorozatot is készítettünk, ami folyamatosan értékkel látja el az ő célcsoportját.

A levél sorozat során olyan kérdéseket válaszoltunk meg, mint hogy

  • hogyan javíthatod a tetőd házilag, ha beázott
  • hogyan mérd le a tetőd területét, hogy tudd mennyi anyagra van szükséged
  • mi a különbség a sima cserép és cserepeslemez között
  • hogy válassz tetőfedő anyagot
  • hogy kerüld el a kókler tetőfedőket
  • stb.

Ezeket a leveleket a “Kókler Tetőfedő Bibliánk” letöltésével érheted el, ezt itt találod.

A leveleket megfűszereztük kicsit, ugyanis minden egyes levéllel az eredeti, egyedi szolgáltatásoldalunkra tereli vissza a látogatókat.

Az oldal további különlegessége e mellett, hogy egy dinamikusan bővíthető, termékoldalt is létrehoztunk ahol rengeteg elérhető tetőfedő anyagról informálódhatnak a látogatóink és választhatják ki a nekik megfelelő anyagot.

Az oldalt nem rég startoltuk el és nagyon büszkék vagyunk az elkészült rendszerre, Robi úgy nyilatkozott “Abszolút elégedett és minden úgy készült, ahogy megbeszéltük”

Mi is büszkék vagyunk az eredményre és alig várjuk hogy beessenek az első ajánlatkéréseink! 🙂

Ha a Te vállalkozásodnál is el tudsz képzelni egy hasonló weboldalt, ne habozz, vedd fel velem a kapcsolatot!

Hasznos volt a cikk? Oszd meg másokkal is!

Facebook
LinkedIn

Neked mi a véleményed? Írd meg nekünk!

Rólunk

improwww marketing logó digitális marketing ügynökség

Digitális marketing ügynökségünkkel kis- és középvállalkozásoknak építünk egyéni online értékesítő rendszereket, amik állandó felügyelet és utánkövetés nélkül szállítják az új ügyfeleket. 

Szolgáltatásaink

Hasonló postok

Kövess minket!

Iratkozz fel!

Iratkozz fel a legfrissebb hírekért!

A feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.