fbpx

Így készíts kiemelkedő szolgáltatáscsomagot és értékesítsd a programjaid többszörös áron

Így készíts kiemelkedő szolgáltatáscsomagot – és értékesítsd a programjaid többszörös áron

Sziasztok, Barta Bertalan vagyok a csapatommal automata weboldalakat és marketing rendszereket építek. Ezek általában több vevőt és ügyfelet, vagy több időt hoznak napodba a folyamatok automatizálása által.

Ebben a videóban abban fogok Neked segíteni hogy alakítsd ki a szolgáltatás csomagodat 5 lépésben, hogy azt többszörös áron értékesíthesd

Nézzük a lehetséges okokat, miért nincs jelentős bevételed a szolgáltatásaidból.

 • Nem veszik a szolgáltatásodat – annyit jelent, hogy nem elég értékes azoknak a szemében akik érdeklődnek iránta. Nem hajlandóak annyit fizetni érte.
 • Túl drágának találják – megint csak, nincsenek tisztában a szolgáltatásod vagy terméked értékével. Nem értik pontosan miért kell ez nekik. Ide fűzném hozzá: Nincs túl drága termék, csak kevésbé fájó pont. Gondolj bele mennyit hajlandóak fizetni az emberek a különböző fogyi termékekért (több százezret) míg egy konditerem bérletre sajnálnak pár tízezret.
 • Nem értik miért ezt kellene megvenniük – again, nincsenek elég tisztán kommunikálva a szolgáltatás előnyei. Nem tudják mi az egyedi ismertetőd, vagy azt, hogyan fogja ez a szolgáltatás megoldani a problémáikat vagy teljesíteni a vágyaikat.
 • Tartanak a vásárlástól – A fejükben lévő kockázat nagyobb, mint a terméked ára. Tartanak attól, hogy megégetik magukat, így inkább letesznek a vásárlásról.
 • Nem jut el elég emberhez a szolgáltatásod – lehet hogy penge a szolgáltatás, szépen kommunikálva vannak az előnyök, csak épp nem látja akinek kellene. Ezekben az esetekben több pénzt érdemes beletolni abba, hogy eljuss a vásárlók szeme elé.
 • A konkurens szolgáltatókkal hasonlítgatnak össze – “dehát náluk ez olcsóbb.” hangzik el a leendő vásárló szájából. Ez pontosan azért van, mert a terméked kopp ugyanolyan mint a piacon megtalálható 50 másik. Ha csak nincs egy nagyon ász brand a hátad mögött vagy nem vagy influencer akkor komoly erőfesztítés lesz ezt a falat átütni.
 • Rossz a szolgáltatásod – Igen, ilyen is előfordulhat. Ez akkor történik általában, mikor a tulajdonos nagy elánnal megalkotja a szerinte tökéletes ajánlatot, vásárlásai viszont nem lesznek belőle. Ez pontosan azért van, mert ilyenkor az egó dolgozik, csak hogy épp a célcsoport lesz az aki fizet, vagy sem.

Összességében tehát nem lesz az elég, ha hasraütésszerűen összedobunk valamit, mélyre kell ásnunk és első körben visszanyúlnunk a korábban elkészített célcsoport táblázatunkhoz.

21 pont amin elvérzik a weboldalad.
A 15-ik beépítésével százezreket kaszálhatsz

Töltsd le a bombabiztos ügyfélmágnes weboldal checklistemet, amivel akkor is kielemezheted a saját oldalad ha nem vagy technikai guru.

Kattints a gombra a letöltésért!

Ha csökkented az áraidat majd megindulnak a foglalások. HIBA A helyzet az, hogy a termékedért nem csak pénzzel fizetnek az emberek, hanem az idejükkel is. Éppen ezért a döntésnél ezt is figyelembe veszik. Ezért van az például, hogy még akkor sem képes valaki “értékesteni” egy terméket ha az épp ingyenes. Én is jártam így, anno egy egy órás marketing tanácsadást ajánlottam fel, kábé egy e-mail címért cserébe. Nem volt sikerem ?

És itt van ennek a másik oldala is. Az emberek végtelen pénzt hajlandóak fizetni valami olyanért, ami látszólag értelmetlen, de valamiért mégis megüti a fülüket. Nézzük csak a fogyitáborokat. Több százezer, dominikai kiutazás. Viszont hajlandóak fizetni. Pedig az eredményeket egyébként otthon is elérhetnék.

Mert az emberek nem logika alapján döntenek, azzal csak alátámasztják az érzelmi döntéseket. Így tehát a kérdés, hogy hogyan tudod ezt az érzelmi döntést a magad javára fordítani.

El is érkeztünk a lényeges részünkhöz, ahhoz, hogy alakítsd ki a szolgáltatás csomagodat 5 lépésben, hogy azt többszörös áron értékesíthesd

 1. Ismerd meg tökéletesen a célcsoportodat. Az előző videóban már beszéltem erről, miért is lesz kiemelt fontosságú, hogy ismerd a közönségedet. Dióhéjban: Amint tűpontosan tudod, kihez kommunikálsz olcsóbban hirdetsz, több konverzióval, magasabb áron értékesíthetsz ergo magasabb lesz a bevételed. Pont. De ami kiemelt fontossággal bír majd, ismerd meg a célcsoportod problémáit és vágyait. Miért? Mert ezekre a problémákra és vágyakra kell majd megoldásokat létrehoznod.
 2. Készítsd el a szolgáltatáselemeidet a vágyakra és problémákra építve. Például egy elvonulás esetén
  1. Vágyak: – szeretne valaki elmélyedni a jóga ismereteiben, szeretne egy általa szerethető közösség része lenni, szeretne valamiféle megvilágosodást elérni, mindezt egy gyönyörű helyen.
  2. Problémák: – Magyarországon nincs ennek meg annyira a kultúrája, nem lát egzotikus helyeket, teljesen kivan már a melójától, azt érzi ki fog égni.

  A megoldás: jógaóra helyett kínáljunk neki egy jógatábort – stresszmenedzsment órákkal kiegészítve – spanyolországban. Minden vágyat megszólítunk, reagálunk a problémákra és nyilván a 4e Ft-os jóga óra helyett itt már 400e Ft-os tételekről beszélünk. Így is lehet.

  Hogyan csináld: Listázd ki a célcsoportod vágyait és problémáit. Írd melléjük a lehetséges megoldásokat ezen szempontok szerint: Mivel spórolhatnék neki időt? Mivel lesz neki könnyebb végrehajtania ezt? Mivel nő az esélye hogy megkapja amit akart? Ha megvannak a megoldások készíts belőlük egy programcsomagot.

 3. Lásd el az elemeket bónuszokkal. Egy bombabiztos ajánlatban a szolgáltatás csomag értékét néha meg is haladhatja a bónuszok értéke. Miért alkalmazzunk bónuszokat? Még csábítóbbá tehessük az ajánlatunkat. Ezek lesznek azok az elemek, amik a konkurenciánál biztosan nem fordulnak meg. Gondolkodj tehát a dobozon kívül. Mi lehet az, ami bár Neked nem igényel jelentős anyagi befektetést az ügyfeleidnek baromi magas haszonnal jár?
  • Elvonulás esetén ez lehet például egy videósorozat egy gyakorlatsorral, amit otthon is végrehajthat ha vége a tábornak.
  • Vagy lehet egy vezetett meditáció felvétel, amit stresszes helyzetekben alkalmazhat.
  • De lehet akár egy közösségi tagság is, ahol hasonló emberekkel találkozhat és meditálhat.

  A lehetőségek tárháza végtelen a lényeg hogy ne ragadjunk le az egyszerű szolgáltatásnál, turbózzuk ezt fel apróbb kedvességekkel, ezzel növelve a vásárlási hajlandóságot.

 4. Garanciákkal a kockázatok ellen. Beszéltem korábban a kockázatokról. Ezek azok, amik visszatartják a leendő vásárlóinkat attól, hogy a jelentkezőink között tudhassuk őket. A feladatunk ebben az esetben, hogy megszüntessük ezeket a kockázatokat, eltüntessük az emberek fejéből a kétségeket, hogy biztos jó döntést hoztak-e.Ha mindent jól csináltunk a Buyer Persona sablonunk kitöltésénél már megtudtuk ezeket a kockázatokat. Annyit kell csak tennünk tehát, hogy elhozzuk ezekre a megoldásainkat.Az elvonulások eseténél maradva, lehetnek kockázatok pl.
  • tartanak attól mi lesz otthon a munkájukkal míg ők táboroznak – ajánljuk magas internet kapcsolatot és “dolgozószoba” lehetőséget a programjaink alatt
  • tartanak attól, hogy átverés az ajánlatunk – ajánljunk előlegfizetési lehetőséget és mondjuk el csak akkor fizeti a fennmaradó részt ha már a repülőn ül
  • nem tudnak jógzni – ebben az esetben ajánljunk fel egy alapozó képzést a kezdőknek, hogy teljes értékű táborozást érhessenek el

  Amint készen vannak ezek a hangzatos garanciák, csapjuk ezt hozzá az ajánlatunkhoz, és figyeljük ahogy megkönnyebbülnek az érdeklődőink, miközben átadjuk ezeket nekik.

  hajlandóságot.

 5. Prezentáld az ajánlatod

Az utolsó de nem kevésbé fontos lépésünk. Hogyan adjuk át az ajánlatunkat az érdeklődőknek. Sokan ennél a pontnál véreznek el, mert bár kiváló termékkel vagy szolgáltatással rendelkeznek az online felületeik elavultak, problémás a használatuk, összességében azt kommunikálják a cégről, hogy ősrégiek és nem ügyelnek a részletekre.

A probléma ezzel csak annyi, hogy az emberek az online minőséget a termékek/szolgáltatások minőségével is azonosítják. Ha bizalomvesztés következik be az oldalunkon vagy az ügyfél interakció kapcsán, ne várjuk, hogy felső polcos árat fizessenek a szolgáltatásainkért.

Hogyan tudjuk tehát növelni a vásárlók fejében lévő fizetési limitet:

  1. Építsünk egy modern, igényes weboldalt, ami a termékünk minőségéhez hűen mutatja be a szolgáltatásainkat.
  2. Tegyük egyszerűvé és no brainerré a jelentkezés menetét. Csökkentsük a lehető legkissebbre az ügyfél ellenállást a rendszerink által.
  3. Kövessük után a jelentkezőinket, onboarding sorozat keretében húzzuk fel a várakozásokat. Pl. bemutatkozó mail, mit kap meg a csomagban, milyen értéke van stb.
  4. Személyesen/online prezentáljuk az ajánlatunkat (szolgáltatások esetén). Prezentáció alatt tényleg azt értem, pitcheljük az ajánlatot.
  5. Closeoltuk az ügyfelet, azonnal adjuk meg számára a következő lépést, nehogy kiessen a folyamatból.

Összességében tehát, megépítettük a tökéletesen célcsoportra szabott ajánlatunkat. Bónuszokat és garanciákat csaptunk hozzá. Létrehoztuk a program csomagunkat. Majd ezt profi módon prezentáltuk, elkerülve a lehetséges buktatókat. És így valószínűleg érhetőbbé is vált az, hogy miért fizetnek többszörös árat a szolgáltatás helyett a szolgáltatás csomagokért. ?

Remélem sikerült pár hasznos dolgot magaddal vinned ebből a videóból.

Ha szeretnél egy saját, automata rendszert építeni ami passzívan szállít neked foglalásokat/vevőket és megtölti a naptáradat, vagy szeretnéd modern eszközökkel automatizálni a vállalkozásod működését mert mondjuk még mindig elveszi a napod nagy részét az adminisztrálgatás és körmlölés, akkor foglalj időpontot ezen a linken, ahol elmondom hogy tudok Neked segíteni.

Köszönöm a figyelmedet! Szép napot!

Hasznos volt a cikk? Oszd meg másokkal is!

Facebook
LinkedIn

Neked mi a véleményed? Írd meg nekünk!

Rólunk

improwww marketing logó digitális marketing ügynökség

Digitális marketing ügynökségünkkel kis- és középvállalkozásoknak építünk egyéni online értékesítő rendszereket, amik állandó felügyelet és utánkövetés nélkül szállítják az új ügyfeleket. 

Szolgáltatásaink

Hasonló postok

Kövess minket!

Iratkozz fel!

Iratkozz fel a legfrissebb hírekért!

A feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.